

Full Day Conclave on IBC

organised by
Eastern India Regional Council
The Institute of Chartered Accountants of India
jointly with

ACAE Chartered Accountants Study Circle – EIRC in collaboration with : Insolvency and Bankruptcy Board of India

Date: 29th February 2020, Time 10.00am to 5.15pm

Venue – Hotel Hindusthan International

Knowledge Partners: AAA Insolvency Professionals LLP, Sharma & Sharma Advocates & Legal Consultants, PSL Chambers, Omnifin Solutions Pvt. Ltd., Adroit Valuation Services Pvt. Ltd.

Time	Topics	Dignitary / Speaker
Registration & Networking		
9.30am to 10.00 am Inaugural Session 10.00am to 10.30		Guest of Honours :
(30 mins.)		Hon'ble Mr. Justice V P Singh Hon'ble Member National Company Law Appellate Tribunal (NCLAT), New Delhi
		Dr. Navrang Saini, Whole Time Director, IBBI
Technical Session I 10.30am to 11.30am (60 mins.)	Reporting & Compliance	Dr. Navrang Saini, Whole Time Director, IBBI
Panel Discussion	Personal Guarantors to Corporate Debtors	Moderator : CA Subodh Kumar Agrawal,
11.30am to 12.30pm (60mins.)	·	Past President, ICAI CA Arun Kumar Jagatramka, Group Chairman, Gujarat NRE Mr. Arjun Asthana, Advocate, Sharma & Sharma Legal Mr. Sameer Jain, Founder and Managing Partner PSL Advocates & Solicitors
Technical Session II 12.30pm to 1.30pm	Asset Tracing, Claim Review, Monitoring of ongoing	CA Anil Goel

(60 mins.)	operation	
Lunch		
1.30 pm to 2.15 pm		
(45 mins.)		
Technical Session III	Decoding Recent Judgements	Shri Sumant Batra, Advocate
2.15 pm to 3.15 pm	of Supreme Court	
(60 mins.)		
Technical Session IV	Information Utility – An	Mr. Siva S Ramann,
3.15 pm to 4.15pm	important pillar under	MD & CEO, NeSL Information Utility,
(60 mins.)	IBC Process	Mumbai
Technical Session V	Burning Issues in IBC	CA Anil Goel
4.15 pm to 5.15 pm		
(60 mins.)		